امروز  پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳
نسخة قزوینی «قیمه»
۱۳۹۴/۰۶/۱۷ تعداد بازدید: ۱۸۹۸
print

نسخة قزوینی «قیمه»!

 نسخة قزوینی «قیمه»!

یکی از جذّابیت­های سفر به یک منطقه، امتحان کردن طعم غذاهای ویژة آن منطقه است. سرزمین زیبای ایران هم که پر است از تنوّع اقوام و آداب و رسوم و غذاها. حالا که در این شمارة قصرنامه به استان قزوین سفر کرده­ایم، پای سفرة مردمانش می­نشینیم و طعم و مزّة غذای معروف این دیار، یعنی «قیمه نثار» را امتحان می­کنیم. این غذا اصالتاً قزوینی است و در گذشته جزء غذاهای تشریفاتی بوده و در مجالس عروسی سرو می­شده­است.
موادّ لازم:
برنج: 4 پیمانه
گوشت قیمه شده: 250گرم
پیاز: یک عدد
زعفران حل شده: یک دوم پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
خلال پسته و بادام: هر کدام یک و نیم پیمانه
رب گوجه­فرنگی، روغن مایع، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیّه:
ابتدا برنج را آبکش می­کنیم و زعفران را موقع دم کردن برنج روی آن می­ریزیم و برنج را دم می­کنیم. سپس پیاز خرد شده را به همراه گوشت تفت می­دهیم. بعد رب گوجه­فرنگی و آب را اضافه می­کنیم و سر قابلمه را می­گذاریم
تا گوشت با حرارت ملایم پخته شود. در آخر نمک، فلفل و خلال بادام را هم اضافه می­کنیم. سپس در ظرفی جداگانه زرشک و یک قاشق شکر را روی حرارت با هم مخلوط می­کنیم تا شکر آب شود. بعد از آن کمی زعفران حل شده هم اضافه می­کنیم.
 
 

 

 
نظرات

 نام:
 *نظر: