پاکورا
۱۳۹۵/۱۰/۱۶ تعداد بازدید: ۲۵۸۲۷
پاکورا
آب و هوای گرم و خشک و بادهای 12 روزه از آنها مردمانی سختکوش و صبور ساخته است؛ اهالی سیستان و بلوچستان با لباسهای زیبا و گرانبهای محلّیشان و آداب و رسوم متنوّعشان، زندگی در این منطقة گرم را بر خود شیرین کردهاند. در این شماره به استان بزرگ سیستان و بلوچستان سفر کردهایم و میخواهیم پای سفرة رنگارنگشان بنشینیم و از طعم «پاکورا» لذّت ببریم.
چی لازم داریم؟
آرد نخود
پیاز
گشنیز خشک و تر
فلفل سبز
ادویه
بکینگ پودر
چطور بپزیم؟
پیاز، گشنیز، فلفل سبز، بکینگ پودر و ادویه را با هم مخلوط میکنیم و سپس مواد را در آرد نخود خام میغلتانیم و بعد از آن سرخ میکنیم.
پاکورا جایگاه ویژهای در بین مردم سیستان و بلوچستان دارد و در انواع و اقسام و طعمهای مختلف طبخ میشود. این غذای ساده را میتوانید در زمانی کم تهیّه و با سس تند سرو کنید. نوش جان.