دوگوله دودار
۱۳۹۵/۰۱/۱۸ تعداد بازدید: ۲۶۶۰۹
تیتر: دوگوله دودار
طبیعت بکر و آب و هوای دلپذیرش، سفر به این منطقه را دلچسب میکند. لرستان، دیار شکوه و شگفتی است؛ از تاریخ و پیشینهاش گرفته تا طبیعت و رسوم و غذاهای محلّیاش. لطفاً در سفر به لرستان همراه ما باشید؛ سفری با طعم یک غذای محلّی لری؛ «آبگوشت کشک» که به آن در زبان محلّی «دوگوله دودار» میگویند و در فصل سرما طرفداران زیادی دارد.
موادّ لازم:
گوشت آبگوشتی: 500 گرم
نخود و لوبیاسفید: 2 پیمانه
بادمجان سرخ کرده: 2 عدد
پیاز: 1 عدد درشت
سیر: 4 حبّه
کشک: 250 گرم
نمک،زردچوبه و نعنا خشک: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیّه
ابتدا گوشت، نخود، لوبیا، پیاز خرد شده و حبّههای سیر را با 5 پیمانه آب میپزیم و سپس نمک را اضافه میکنیم. پس از یک ساعت زرچوبه و بادمجان سرخ شده را به مواد اضافه میکنیم. در نهایت هم کشک و نعنا داغ را می ریزیم و میگذاریم آبگوشت کاملاً جا بیفتد. نوش جان.