چه غذایی میشـه آلوچه با مـرغ؟!
چه غذایی میشـه آلوچه با مـرغ؟!
یکی از شاخه های گردشگری و سفر، گردشگری غذایی است. غذا و موادّ غذایی بیانگر بخشی از فرهنگ یک منطقه است؛ از این رو گردشگران با خوردن غذای منطقة مقصد، به آداب و رسوم و سبک زندگی ساکنان آن پی می برند.
ایران یکی از کشورهایی است که به خوبی از ظرفیّت گردشگری غذایی برای جذب گردشگر برخوردار است؛ چرا که هر منطقة کشورمان دارای آداب و رسوم و غذای محلّی خاص ّ خود است.
از آن جا که در این شمارة قصرنامه به استان زنجان سفر کرده ایم، شما را با طرز پخت یکی از غذاهای محلّی زنجان به نام خورشت آلوچه با مرغ آشنا می کنیم.
موادّ لازم:
نصف مرغ
پیاز سرخ شده:4 قاشق سوپ خوری
آلوچه:250 گرم
هویج:3 عدد
رب گوجه فرنگی:2 قاشق سوپ خوری
روغن، نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیّه:
ابتدا مرغ را با روغن سرخ می کنیم و با یک قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده و 2 لیوان آب و کمی نمک و فلفل، آن را نیم پز می کنیم. در ظرف جداگانه ای آلوچة قبلاً سرخ شده را با یک لیوان آب می پزیم. سپس هویج را خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم. بعد از آن، رب گوجه فرنگی را سرخ می کنیم و مرغ، هویج و آلوچه را اضافه می کنیم و یکی دو لیوان آب گرم و کمی نمک و فلفل می ریزیم و روی حرارت ملایم به مدّت 45 دقیقه می پزیم.